Gebo
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek - Summer Garden

De Libelle Zomerweek, de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland `levensecht' mee te maken.

U kunt genieten van optredens, modeshows en interviews met bekende Nederlanders en politici. U kunt inspiratie opdoen tijdens een van de vele workshops en demonstraties, uitgebreid winkelen op de lange strandboulevard en proeven van overheerlijke lekkernijen die gemaakt worden in de keuken van Libelle!

In 2011 wordt de Zomerweek nóg sprankelender, verrassender, mooier en gezelliger! De inspiratie voor het nieuwe Zomerweekthema is opgedaan op tijdens de belangrijkste design- en interieurbeurs in Milaan. Daar zag men de natuur overal terug als grote inspiratiebron. Men heeft dit onderwerp natuur vertaal naar een prachtig Libelle Zomerweekthema, getiteld Summer Garden!

  • Prijs: 36.00
Libelle Zomerweek

1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00

Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven,
duiken, zwemmen… alles kan!
Met meer dan 40 attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden is Attractiepark Slagharen hét familiepark voor jong en oud. Beleef een avontuurlijke dag met je vrienden en vaar terug in de tijd van het Wilde Westen in Wild West Adventure. Houd je ogen open, want je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht. Misschien wel een goudzoeker of een grote bruine beer. Ben jij klaar voor het avontuur?

  • Prijs: 0.00
1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00

Deep Purple In Concert

Deep Purple geeft op 2 december 2011 een concert met een bijzonder tintje in het GelreDome, waarbij zij muzikaal worden begeleid door een groot orkest.

De legendarische Britse hardrockband, welke is opgericht in 1968, heeft vele tijdloze klassiekers op zijn naam staan zoals 'Child in Time', 'Smoke on the Water' en 'Hush'. De ijzersterke vintage rock van Deep Purple zal ook in de Arnhemse GelreDome XS weer een onuitwisbare indruk maken.

Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende animo de reis te annuleren.
Gebo Tours biedt alleen arrangementen aan in combinatie met touringcarvervoer, geen losse ticketverkoop mogelijk.

  • Prijs: 99.50
Deep Purple In Concert