Gebo
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Zwarte Markt

Ook in 2011 brengt Gebo Tours u op diverse dagen weer naar de Zwarte Markt in Beverwijk.

Culturen ontmoeten elkaar; geniet van de multiculturele markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen.

Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare koopjes. Live muziek, verrassende vondsten plus de vele eet- en drinkgelegenheden maken het knusse en gemoedelijke plaatje compleet.

Reserveer nu uw plekken!

  • Prijs: 18.00
Zwarte Markt

Fruitcorso Tiel

Het Fruitcorso is een uniek evenement dat uitblinkt in originaliteit en creativiteit. Het draait allemaal om de ruim twintig wagens met spannende en verrassende ontwerpen die helemaal zijn opgebouwd uit groente, fruit en zaden.

De corsowagens worden ontworpen en gebouwd door de vele vrijwilligers bij de corsoverenigingen in de dorpen en steden in de Betuwe. Ieder jaar slagen zij er weer in de bezoekers versteld te laten staan om hun prachtige versierde wagens.

Deze indrukwekkende tocht mag u niet missen. Reserveer nu een plekje in de bus!

  • Prijs: 33.50
Fruitcorso Tiel

1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00

Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven,
duiken, zwemmen… alles kan!
Met meer dan 40 attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden is Attractiepark Slagharen hét familiepark voor jong en oud. Beleef een avontuurlijke dag met je vrienden en vaar terug in de tijd van het Wilde Westen in Wild West Adventure. Houd je ogen open, want je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht. Misschien wel een goudzoeker of een grote bruine beer. Ben jij klaar voor het avontuur?

  • Prijs: 0.00
1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00