Gebo
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Veluwemeercruise

Deze dagtocht is een garantie voor een heerlijk ontspannen dagje uit. We maken een mooie tocht aan boord van de "Stad Harderwijk" over de randmeren. We vertrekken vanuit Harderwijk.

De randmeren vormen de verbinding tussen het oude en het nieuwe land en hebben veel te bieden. Het oude land met zijn natuurgebieden langs het water, de kleine eilanden waar veel vogels broeden, de eilandjes waar men kan recreën en natuurlijk de schitterende oude vissersplaatsen. Aan de andere zijde vinden wij het nieuwe land met zijn vele stranden en jachthavens.

Kortom een heerlijk ontspannen dag uit!

Nu van €50,- voor €35,- per persoon!

Ter informatie: Het schip is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  • Prijs: 35.00
Veluwemeercruise

Freek De Jonge

Neven - Feek de Jonge

Na het muzikale uitstapje van A naar Z met persoonlijke liedjes, vertelt Freek nu in een splinternieuwe avondvullende conference over frappante familiebanden. Hij heeft twee neven: de ene is geadopteerd, de andere een echte bloedverwant.

Toch delen ze een opzienbarende geschiedenis met elkaar. Voor Freek is dat voer voor een onderhoudend verhaal vol opmerkelijke overeenkomsten met de tijd van nu...

Nú: van €50,- voor €25,- per persoon!

  • Prijs: 25.00
Freek De Jonge

Marinedagen Den Helder

Defensie is een onderdeel van onze maatschappij, maar een persoonlijke kennismaking met de krijgsmacht is voor het publiek vaak niet mogelijk. Altijd al meer willen weten over de Koninklijke Marine? De vele missies in VN of NAVO verband, de inzet in crisissituaties, het verlenen van humanitaire hulp en de ondersteuning van civiele autoriteiten. Van Afghanistan tot de Antillen, van de Noordzee tot de Perzische Golf. Tijdens de Marinedagen opent de Koninklijke Marine haar poorten, zodat iedereen kan zien waar de Marine mee bezig is.

Kijkje achter de schermen bij de Marine? Een spectaculair hoogtepunt vormen de demonstraties die u van dichtbij mee kunt maken! U ziet schepen, Lynx helikopters, landingsvaartuigen en personeel van de Koninklijke Marine. Naast de demonstraties zijn er nog vele andere activiteiten voor jong en oud! Ervaar zelf hoe uitdagend het werk is bij het Korps Mariniers!

  • Prijs: 22.50
Marinedagen Den Helder