Gebo
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Nationale Taptoe

Militairen veroveren Rotterdam. Muzikaal wel te verstaan. Want de Nationale Taptoe komt naar de wereldhavenstad. Het evenement is in de loop der tijden uitgegroeid tot een internationaal muziekspektakel.

De naam 'The Netherlands Military Tattoo' benadrukt dat de Taptoe zich heeft ontwikkeld tot een internationaal topevenement, onder meer door in zijn show steeds meer internationaal befaamde (militaire) orkesten en groepen op te nemen.

Na een paar jaar onderbreking waarin dit niet mogelijk was, zullen de Marinierskapel der Koninklijke Marine en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers dit jaar tijdens de Nationale Taptoe wederom optreden tezamen met de Fakkeldragers van het Korps Mariniers! 28 Fakkeldragers zullen zowel tijdens het optreden van de Marinierskapel als bij de Finale wederom zorgen voor sfeervolle gloed in het nieuwe Ahoy.

Naast weer een bijzonder kleurrijke internationale deelname zijn belangrijke thema's in het pr

  • Prijs: 57.50
Nationale Taptoe

1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00

Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven,
duiken, zwemmen… alles kan!
Met meer dan 40 attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden is Attractiepark Slagharen hét familiepark voor jong en oud. Beleef een avontuurlijke dag met je vrienden en vaar terug in de tijd van het Wilde Westen in Wild West Adventure. Houd je ogen open, want je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht. Misschien wel een goudzoeker of een grote bruine beer. Ben jij klaar voor het avontuur?

  • Prijs: 0.00
1 Dag Attractiepark Slagharen V.a. € 16,00

1 Dag Movie Park Germany V.a. € 31,00

Movie Park Germany in het Duitse Bottrop-Kirchhellen is een uniek film- en amusementspark in Europa. De ruim 40 shows en attracties in het teken van 5 verschillende thema's staan garant voor eindeloos plezier met het hele gezin. Movie Park Germany neemt u mee op een onvergetelijke reis door een wereld waarin films tot leven komen.

  • Prijs: 0.00
1 Dag Movie Park Germany V.a. € 31,00