Gebo
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Formule 1 Grand Prix: België - Spa Francorchamps

De Formule 1 Grand Prix van België 2011 staat weer op het programma!

De Formule 1 Grand Prix van België 2010 was een zeer regenachtige. De uiteindelijke winnaar van de race was Lewis Hamilton. Hamilton startte de race vanaf de tweede positie maar al in de eerste bocht kon hij de koppositie overnemen.

Al met al beloofd het ook dit jaar weer een spannende race te worden op het heuvelachtige circuit van Spa! Wilt u hier ook bij zijn? Boek dan snel uw formule 1 reis bij Gebo!

Bij onze 1-daagse busreis geldt net als voorgaande jaren:
Gebo.nl hanteert GEEN toeslagen voor de opstapplaatsen!

  • Prijs: 329.00
Formule 1 Grand Prix: België - Spa Francorchamps

Sportieve Evenementen V.a. €49,50

In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgedaan in het organiseren van sportieve evenementenreizen. Evenals voorgaande jaren zullen wij continu een uitgebreid pakket voetbalreizen aanbieden waaronder reizen naar de wedstrijden uit de Premiership in Engeland en de Bundesliga in Duitsland. Tijdens het lopende voetbalseizoen bieden wij bovendien diverse aantrekkelijke reizen naar speciale wedstrijden uit de Champions League, EK kwalificaties en andere spannende Europese competities aan.

  • Prijs: 49.50
Sportieve Evenementen V.a. €49,50

Veluwemeercruise

Deze dagtocht is een garantie voor een heerlijk ontspannen dagje uit. We maken een mooie tocht aan boord van de "Stad Harderwijk" over de randmeren. We vertrekken vanuit Harderwijk.

De randmeren vormen de verbinding tussen het oude en het nieuwe land en hebben veel te bieden. Het oude land met zijn natuurgebieden langs het water, de kleine eilanden waar veel vogels broeden, de eilandjes waar men kan recreën en natuurlijk de schitterende oude vissersplaatsen. Aan de andere zijde vinden wij het nieuwe land met zijn vele stranden en jachthavens.

Kortom een heerlijk ontspannen dag uit!

Nu van €50,- voor €35,- per persoon!

Ter informatie: Het schip is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  • Prijs: 35.00
Veluwemeercruise