NRVholidays
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

9 Dagen Rijk Van Toetanchamon

Een reis met veel hoogtepunten! U bezoekt de belangrijkste plekken van het oude Egyptische rijk, u treedt in de voetsporen van de Farao.

U begint uw reis in het bruisende Caïro. Deze stad heeft u veel te bieden, het Egyptisch Museum is wereldberoemd en de piramiden van Gizeh aan de rand van de stad zijn een must. Ga echter ook een kijkje nemen op een van de vele markten en drink een kopje Arabische koffie in een koffiehuis.

Dan reist u per nachttrein, in een comfortabele tweepersoonscouchette naar het zuidelijk gelegen Aswan, u zult op kijken van het relaxte leven dat hier wordt geleid. Vanuit Aswan reist u per auto met privé chauffeur met een stop bij de Tempels van Kom Ombo en Edfu naar Luxor.

In Luxor bent u in het centrum van de oude Egyptische cultuur. U heeft hier volop gelegenheid om op ontdekkingtocht te gaan naar de oude schatten die u aantreft in deze bijzondere plaats. De Tempels van Karnak en Luxor zijn oogverblindend prachtig en de Vallei der Koningen aan de westoever van de Nijl herbergen de indrukwekkende graven van de oude heersers van Egypte.

Dan reist u weer terug naar Caïro waar u nog een dag verblijft.

  • Prijs: 369.00
  • Reistype: Landarrangementen
9 Dagen Rijk Van Toetanchamon

Transfer Lovina - Candidasa

  • Prijs: 15.00
  • Reistype: Transfers