Reizen
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Autovakantie Moezel - Hotel Pistono

Wie aan de Moezel denkt, denkt aan schitterende natuur, heerlijke wijnen en natuurlijk aan de Moezel die door het mooie heuvelland slingert. Tijdens uw verblijf in Dieblich kunt u een bezoek brengen aan de authentieke dorpjes en pittoreske plaatsjes met burchten en vakwerkhuizen. Op naar de Moezel dus!Autovakantie MoezelU verblijft in het 3-sterren Hotel Pistono in het centrum van Dieblich. Bij uw verblijf is een dagelijks ontbijtbuffet inbegrepen.

  • Prijs: 99.00
  • Reistype: autovakantie
Autovakantie Moezel - Hotel Pistono

Singlereis Wandelen In TsjechiŽ - Sever Ceska

TsjechiŽ is werkelijk een waar paradijs voor wandelliefhebbers. Het landschap dat u hier treft, biedt volop uitdaging is vol afwisseling. In het noorden vindt u de bergketens die in de zomer een ideaal gebied vormen om al wandelend te ontdekken. Het zuiden is heuvelachtig, hier en daar doorbroken door wat vlakkere gebieden met meertjes. En dan hebben we nog de Nationale Parken; Cesky Raj en Sumava. Deze parken zijn van verrassende schoonheid. Bizarre geologische rotsformaties, vervallen burchten, woest stromend rivieren, diepe kloven en stukken oerbos vormen hier het decor. TsjechiŽ is het waard om als wandelland ontdekt te worden!

  • Prijs: 570.00
  • Reistype: actieve vakantie
Singlereis Wandelen In TsjechiŽ - Sever Ceska

Zonvakantie Turkije Antalya - Hotel Alp Pasa

Een strandvakantie in Turkije staat garant voor elke dag feest! Lekker zonnebaden aan het zwembad of het strand met een cocktail in uw hand, genieten van de meest smakelijke gerechten, sportief in de weer op het water of land... u zult zich absoluut niet vervelen!

  • Prijs: 419.00
  • Reistype: strandvakantie
Zonvakantie Turkije   Antalya - Hotel Alp Pasa

Hotel Holiday

Verzorgd hotel, direct aan het strand en dichtbij verschillende winkels en barretjes gelegen.

  • Prijs: 679.00
  • hotel
Hotel Holiday