Sawadee
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Sikkim En Bhutan: Verborgen Koninkrijken In De Himalaya

Een rondreis door Sikkim en Bhutan betekent reizen tussen de overweldigende, hoge bergtoppen van de Himalaya. Door de geÔsoleerde ligging van deze twee oude koninkrijken is veel van de traditionele boeddhistische cultuur bewaard gebleven. In Bhutan geven de boeddhistische tempels, de mystieke kloosters, de kleurig beschilderde huizen en de uitzonderlijk vriendelijke bevolking je het gevoel in het mythische Shangri-la te vertoeven.

  • Prijs: 3525.00
Sikkim En Bhutan: Verborgen Koninkrijken In De Himalaya

Noord-india: Een Caleidoscoop Van Geuren En Kleuren

Laat je meevoeren op een gevarieerde rondreis door India. Laat je betoveren door de hindoeÔstische rituelen in Varanasi. Beleef de sprookjes van Duizend-en-ťťn-nacht in de forten van Rajasthan en geniet van de vuurrode ondergaande zon in de woestijn. Zie de Gouden Tempel van de Sikhs in Amritsar en bewonder de grandeur van de Taj Mahal en de tempels in Khajuraho.

  • Prijs: 1950.00
Noord-india: Een Caleidoscoop Van Geuren En Kleuren

Tanzania Fotoreis: Door De Mooiste Wildparken Van Afrika

Tijdens deze speciale fotografiereis door Tanzania ligt de nadruk op het speuren naar wild in landschappelijk zeer diverse nationale parken. In een relatief klein gebied in het Noorden, verken je de mooiste wildparken van Afrika. Naast de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongorokrater bezoek je tijdens deze reis ook het prachtige Tarangire! Tijdens wandelingen bij Mto wa Mbu en aan de voet van de Kilimanjaro kom je in contact met Tanzaniaís gastvrije bevolking.

  • Prijs: 3575.00
Tanzania Fotoreis: Door De Mooiste Wildparken Van Afrika