Sawadee
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Togo En Benin: De Mysteries Van Het Voodoogeloof

Deze reis door Togo en Benin voert door de noordelijke savannegebieden waar een grote verscheidenheid aan etnische groepen leeft. Vrouwen met getatoeŽerde gezichten wandelen langs indrukwekkend gebouwde hutten en graansilo's. In het tropische zuiden bezoeken we het oude paleis en de offerplaatsen van het eens zo machtige Dahomey koninkrijk.

  • Prijs: 2398.00
Togo En Benin: De Mysteries Van Het Voodoogeloof

Zimbabwe: Over Hobbelwegen Naar Het Verdronken Land

ďLinjani miss, welcome in ZimbabweĒ Of je nu wandelt over de kleurrijke markt in Harare, tussen de ruines van Great Zimbabwe of in de kraal van het Ndebele-volk, overal wordt je begroet met een grote glimlach. Voeg hierbij de hoeveelheid wilde dieren, het afwisselende landschap van bergen, uitgestrekte vlaktes, stuwmeren en rivieren en je hebt een complete en bijzondere reis in het Ďbest bewaarde geheim van Afrikaí.

  • Prijs: 3325.00
Zimbabwe: Over Hobbelwegen Naar Het Verdronken Land

Antarctica - Crossing The Circle: Voorbij De Zuidpoolcirkel

Wie heeft er nooit van gedroomd naar de poolgebieden te gaan? Deze groepsreis naar Antarctica brengt je naar ťťn van de meest ontzagwekkende bestemmingen op aarde: het vaste land van de Zuidpool. Per boot steek je vanuit het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika de Zuidelijke IJszee over om een week lang tussen ijsbergen, fjorden, kraters en natuurlijk duizenden pinguÔns, robben en walvissen te varen.
Zelfs kamperen op het ijs behoort tot de mogelijkheden.

  • Prijs: 11898.00
Antarctica - Crossing The Circle: Voorbij De Zuidpoolcirkel