Sawadee
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Uganda: Hello Mister, You Want A Banana?

Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebraís en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.

  • Prijs: 3075.00
Uganda: Hello Mister, You Want A Banana?

TunesiŽ: Sahara En Middeleeuwse Medina's

Op slechts vier uur vliegen bevindt zich, ver van de gebaande paden en het strandtoerisme, het onbekende deel van TunesiŽ met oude berberculturen en kleurrijke markten. Tijdens deze actieve groepsreis door TunesiŽ schommel je op de rug van een kameel over glooiende zandduinen in de woestijn. Je overnacht in rotswoningen en bedoeÔenententen en je maakt prachtige wandelingen door het ruige landschap.

  • Prijs: 1098.00
TunesiŽ: Sahara En Middeleeuwse Medina

IndonesiŽ Sulawesi Ruig En Ongerept: Eiland Van Verbazingwekkende Verscheidenheid

Deze actieve rondreis voert over Sulawesi (het vroegere Celebes), misschien wel het mooiste eiland van de Indonesische archipel. Nergens anders vind je zo'n verbazingwekkende verscheidenheid in landschappen en bevolkingsgroepen. Van ruige, bergachtige binnenlanden tot tropisch-vochtige wouden en een ontzagwekkende kustlijn die een aantal van de beste snorkelplekken ter wereld herbergt. De extraverte Toraja met hun bijzondere dodencultuur delen hun eiland met de ruige, streng islamitische Bugis zeevaarders en de zachtmoedige, christelijke Minahasa. Reizen over Sulawesi is zelden comfortabel, maar vaak spectaculair en altijd verrassend!

  • Prijs: 2398.00
IndonesiŽ   Sulawesi Ruig En Ongerept: Eiland Van Verbazingwekkende Verscheidenheid