Shoestring
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Laos, Vietnam En Cambodja; Klassiek Indochina

In drie weken tijd maak je kennis met de veelzijdigheid van het voormalige Indochina; Laos, Vietnam en Cambodja. Je reist door afwisselende natuur met fraaie karstrotsen, woest stromende rivieren en mooie stranden. Je maakt kennis met de vriendelijke bevolking op zowel het rustieke platteland als in de drukke miljoenensteden. Uiteraard bezoek je prachtige boeddhistische tempels en de overwoekerde ruÔnes van de Angkor Wat; naast culturele zijn er tal van culinaire hoogtepunten. De schoonheid van het pure Indochina laat niemand onberoerd!

  • Prijs: 1999.00
  • Reistype: Groepsreis
Laos, Vietnam En Cambodja; Klassiek Indochina

Peru & Bolivia; Tussen Altiplano En Zoutvlakte

Ruige bergketens en ontzagwekkende vulkanen, resten van oude beschavingen en een kleurrijke inheemse bevolking kenmerken deze spectaculaire reis. Zwerf met Shoestring mee over de enorme zoutvlaktes van Salar de Uyuni. Je kunt de ruÔnes bezoeken van de legendarische verloren stad van het Incarijk, Machu Picchu. Maar er valt nůg veel meer te ontdekken op onze tocht dwars door de Altiplano. Besneeuwde Andestoppen met weidse vergezichten bijvoorbeeld. Woestijngebieden aan de kust, met in de aarde getekende lijnen van oude culturen in Nazca. De grillige Colca Canyon, waar je wellicht de condor met zijn machtige spanwijdte ziet. Overblijfselen van de Spaanse overheersing vind je terug in koloniale steden als Arequipa, Cuzco en Potosi. Vergeet ten slotte niet cavia aan het spit of de lokale Pisco sour te proeven!

  • Prijs: 2149.00
  • Reistype: Groepsreis
Peru & Bolivia; Tussen Altiplano En Zoutvlakte

Marokko Kort; Langs De Koningssteden

Deze reis vormt een mooie introductie in de eeuwenoude cultuur van Marokko. Je bezoekt de vier mooiste koningssteden van het land: oude bolwerken met kronkelende labyrinten binnen hoge muren, kleurrijke markten, moskeeŽn, palmentuinen en koranscholen. Ook kun je fraaie Romeinse ruÔnes en het belangrijkste pelgrimsoord van Marokko bezoeken en genieten van het uitzicht op de imposante, vaak met sneeuw bedekte, bergen van de Hoge Atlas. Waan je in dit exotische land in een ?Sprookje van 1001 Nacht?!

  • Prijs: 699.00
  • Reistype: Groepsreis
Marokko Kort; Langs De Koningssteden