Skytours
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Henipa Hotel

<p>Dit nette 3-sterren hotel in Larnaca beschikt over een eigen privéstrand. Een deel van het hotel is recent gerenoveerd en er zijn tevens 4 gebouwen met modern en verzorgd ingerichte kamers bijgekomen in 2009. De lounge bij de receptie, bar Crown en de nieuwe faciliteiten (waaronder 2 zwembaden, een bar en een speeltuin) zien er modern en verzorgd uit.
</p>

  • Prijs: 484.00
Henipa Hotel

Cuba Compleet

Deze fantastische autorondreis biedt u alles wat Cuba rijk is. Van swingend en bruisend Havana tot de tabaksregio Pinar del Rio en de koloniale steden in centraal Cuba. U komt in het groene, heuvelachtige zuidoosten en brengt een bezoek aan de bakermat van de salsa, Santiago de Cuba. Cuba is een eiland van ongekende schoonheid, ontdek het zelf!

  • Prijs: 1396.00
Cuba Compleet

8 Daagse Duikreis Verginia Sharm Hotel

In het sfeervolle Verginia Sharm hotel in Sharm el Sheik zal het u niet aan mogelijkheden ontbreken om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten. Strategisch gelegen tussen de Straat van Tiran en het zuidelijkste puntje van de Sinai woestijn, Ras Mohammed, is het gebied rond Sharm el Sheikh een van de rijkste en meest spectaculaire duikbestemmingen aan de Rode Zee.

  • Prijs: 661.00
8 Daagse Duikreis Verginia Sharm Hotel