Skytours
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Panorama Hurghada Hotel & Bungalows

<p>Panorama Hurghada Hotel & Bungalows is een sfeervol hotelcomplex, gelegen tussen El Gouna en Hurghada. Panorama Hurghada Hotel & Bungalows ligt direct aan het privé-strand, dat via een grote loopbrug over de zoutwaterlagune te bereiken is. Naast hotelkamers beschikt Panorama Hurghada ook over bungalows, die geschakeld in een rij langs de lagune liggen. De diverse faciliteiten, waaronder verschillende buitenzwembaden, het animatieprogramma en de gemoedelijke sfeer zorgen voor een aangenaam verblijf in Panorama Hurghada voor jong en oud!
</p>

  • Prijs: 363.00
Panorama Hurghada Hotel & Bungalows

Hotel En Appartementen Althea Village

Althea Village is een zeer gastvrij 3-sterren aparthotel dat beschikt over zowel keurige hotelkamers als ruime, verzorgd ingerichte appartementen en een tuin met 2 zwembaden en fitness. Het complex ademt een typisch Griekse sfeer uit door de kenmerkende huisjes, trappen en bloemen.

  • Prijs: 565.00
Hotel En Appartementen Althea Village

Lotus Hotel

Dit mooie 4* sterren hotel is unique gelegen aan de nijl in het hart van Luxor. Het hotel bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over 58 kamers waarvan 40 2-persoonskamers, 10 suites en 8 3 -persoonskamers. Alle kamers en suites beschikken over een balkon en hebben een waanzinnig uitzicht over de nijl en de achterliggende bergen.

  • Prijs: 421.00
Lotus Hotel