Snp
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

ItaliŽ - Val Gardena; De Koningin Van De Alpen

Heerlijke week bergwandelen vanuit een comfortabel en bijzonder gastvrij hotel in het hart van het Val Gardena, ofwel GŲdnertal, dat dankzij de natuurpracht wel de Koningin van de Alpen wordt genoemd. Dankzij gebruik van frequente busverbindingen en diverse kabelbanen zijn er ongekende wandelmogelijkheden, onderlangs de ongenaakbare kalkmassieven van de Dolomieten, zoals de Langkofel en de Geisler, en over groene en met bloemen bedekte almen als de Seiseralm.

  • Prijs: 1120.00
ItaliŽ - Val Gardena; De Koningin Van De Alpen

Ijsland * Gezinsvakantie; Travelkids Naar Het Land Van De Vikingen

Met het gezin naar IJsland, het land van de Vikingen, betekent lekker wandelen over lavavelden en vulkanen, klauteren over gletsjers, zwemmen, paardrijden en kajakken. Maar ook veel leren over de Vikingen en vulkanen. Een zeer gevarieerd programma en ?er gaat ook een kok mee en dus hebben je ouders ook vakantie!

  • Prijs: 2185.00
Ijsland * Gezinsvakantie; Travelkids Naar Het Land Van De Vikingen

Griekenland - Kreta, Sfakia; Dwars Door Kreta's Wilde Westen

Ervaar de Kretenzische gastvrijheid en het ruige karakter van de Witte Bergen. In het voorjaar een ware bloemenzee, in het najaar nog heel lang aangenaam warm. Verken de Venetiaanse haven van Kreta's mooiste stad: Chania. Wandel langs de spectaculaire zuidkust en klauter door spectaculaire kloven. Zwemmen bij fraaie kliffen en idyllische strandjes. Genieten van Griekse hapjes en bijzondere gastvrijheid in kleine kustdorpjes.
Te combineren met Kreta-Lassithi tot 15-daagse reis.

  • Prijs: 1091.25
Griekenland - Kreta, Sfakia; Dwars Door Kreta