Snp
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Griekenland - Kreta, Sfakia; Dwars Door Kreta's Wilde Westen

Ervaar de Kretenzische gastvrijheid en het ruige karakter van de Witte Bergen. In het voorjaar een ware bloemenzee, in het najaar nog heel lang aangenaam warm. Verken de Venetiaanse haven van Kreta's mooiste stad: Chania. Wandel langs de spectaculaire zuidkust en klauter door spectaculaire kloven. Zwemmen bij fraaie kliffen en idyllische strandjes. Genieten van Griekse hapjes en bijzondere gastvrijheid in kleine kustdorpjes.
Te combineren met Kreta-Lassithi tot 15-daagse reis.

  • Prijs: 1091.25
Griekenland - Kreta, Sfakia; Dwars Door Kreta

Lezersreis Volkskrant Marokko - Samen Naar De Sahara; Een Sprookjesachtige Zandbak

Trektocht met kamelen door de Sahara, aan de voet van de Hoge Atlas in Marokko. Beklim hoge zandduinen en loop langs groene dadelpalmoases. Laat je betoveren door de sprookjesachtige Berberforten, kasba's en lemen dorpjes van de DadŤs-vallei. Luister bij het kampvuur naar de trommelmuziek van de kameeldrijvers en slaap twee nachten onder een immense, flonkerende sterrenhemel. Verblijf verder in prima hotels met zwembad.

  • Prijs: 2385.00
Lezersreis Volkskrant Marokko - Samen Naar De Sahara; Een Sprookjesachtige Zandbak

ItaliŽ - Voetreis Naar Rome, Etappe 2; De Heilige Franciscus In Noord UmbriŽ

Deel 2 van de unieke voettocht naar Rome van het historische Citta di Castello naar Spoleto. U wandelt door het prachtige landschap van UmbriŽ met bossen, akkers, wijn-, en olijfgaarden. Overal waar u komt vindt u de sporen van Sint Franciscus die hier van 1182 tot 1226 met zijn volgelingen leefde. U overnacht in zeer sfeervolle pensions, hotelletjes en agriturismi.

  • Prijs: 1075.00
ItaliŽ - Voetreis Naar Rome, Etappe 2; De Heilige Franciscus In Noord UmbriŽ