Snp
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

MacedoniŽ; Het Hart Van De Balkan

Op zoek naar het mysterie van de Balkan. Rondreis door dit fascinerende land, samen met Macedonische gids. De bergwereld van Bistra en Pelister en de befaamde kloosters aan het Meer van Ohrid. In de nauwelijks ontsloten bergen in het oosten intensief contact met de gastvrije bergbewoners, horen we de oorspronkelijke zigeunermuziek en proeven we van de traditionele gerechten. Eeen nacht te gast in afgelegen klooster, een unieke beleving!

  • Prijs: 1255.00
MacedoniŽ; Het Hart Van De Balkan

Frankrijk - Dordogne; Vallei Met De Mooiste Middeleeuwse Stadjes

Heerlijk wandelen door de prachtige vallei van de Dordogne: van de steile, bosrijke rivieroevers naar de droge, hoger gelegen 'causses'. Langs imposante grotten en 's lands mooiste, middeleeuwse stadjes. Bezoek kastelen en bastiden uit de Honderdjarige Oorlog. Een vriendelijke wandelklimaat en een uitstekende verzorging maken deze reis helemaal af.

  • Prijs: 625.00
Frankrijk - Dordogne; Vallei Met De Mooiste Middeleeuwse Stadjes

Frankrijk - Morvan & NiŤvre; Kamperen Met Stijl Op Domaine D?ainay

Ruim opgezette 'Camping ŗ la ferme' met zwembad bij klein Chateau . Mooi gelegen op een helling met prachtig uitzicht en omgeven door een groot terrein waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Ook in de omgeving genoeg te doen: wandelen door de heuvels, kastelen kijken, watersporten en zwemmen in ťťn van de fraaie meren. Een heerlijke plek en nauwelijks toeristisch.

  • Prijs: 325.00
Frankrijk - Morvan & NiŤvre; Kamperen Met Stijl Op Domaine D?ainay