Vakantie
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Spanje - Jorquera - Villa Valentina

Spanje - Jorquera - Villa Valentina

  • Prijs: 1011.00
  • Aantal dagen: 7
  • Stars: 3
Spanje - Jorquera - Villa Valentina

10-daagse Individuele Familierondreis Fata Morgana

Mooie 10-daagse reis naar Marokko met oude steden, bergen, woestijn ťn strand.Je vliegt naar de betoverende stad Marrakech, die aan de voet van het Hoge Atlas-gebergte ligt. Deze koningsstad wordt vanwege de rood gekleurde stadsmuur en huizen ook wel de 'rode parel' genoemd. Aan de rand van de stad liggen de eeuwenoude boomgaarden en tuinen van Menara; ideaal om even de drukte van de stad te ontlopen. De souk van Marrakech is een avontuur op zich: een wirwar van straatjes waar winkeltjes allerlei spullen verkopen, zoals schoenen, tassen, lampen en aardewerken schalen. Op het beroemde Djemaa El Fna plein zorgen goochelaars, slangenbezweerders en eetstalletjes ervoor dat je je geen moment verveelt. Via een adembenemende route door het Hoge Atlas gebergte rijd je naar de eeuwenoude kashba van Nkob, een plaats met misschien wel de mooiste palmboomgaarden van Marokko. Na deze stop trek je verder naar Zagora, Ďde poort naar de woestijní. Vanuit Zagora maak je een tweedaagse trip waarbij je de grootste woestijn ter wereld, de Sahara, intrekt. Je wordt opgehaald met een jeep en rijdt dwars door de ruige woestijn naar een bedoeÔenenkamp, weg van de bewoonde wereld. Hier slaap je in een authentieke tent tussen de hoge zandduinen, met alleen de maan en kaarsen als verlichting. Je maakt een prachtige tocht met de jeep door de uitgestrekte woestijn en slaapt vervolgens in een hotel dat zů uit de sprookjes van Duizend-en-ťťn-nacht lijkt te komen. Na deze indrukwekkende tocht door de lege droogte van de Sahara rijd je met de huurauto naar de schitterende stad Ouarzazate, die al voor veel Hollywoodfilms als decor heeft gediend. Daarna reis je verder naar de kust om nog een paar dagen te kunnen genieten van zon en strand in Agadir en omgeving. Vanaf Agadir vlieg je terug naar Amsterdam.

  • Prijs: 1239.00
  • Type: Rondreizen
10-daagse Individuele Familierondreis Fata Morgana

15-daagse Individuele Rondreis Kaapstad & De West Kaap Met British Airways

Boekt u ťťn van onze individuele rondreizen, dan bent u verzekerd van een prima verzorgde reis met veel vrijheid! (Minimaal twee personen.)Tijdens deze schitterende 15-daagse Kaapstad & de West Kaap reis, hoeft u gťťn grote afstanden te rijden om zeer uiteen lopende hoogtepunten te zien. Uw reis begint in ťťn van de mooiste steden ter wereld Kaapstad. U verblijft in Bloubergstrand met de imponerende Tafelberg op de achtergrond. U komt ook langs de wereldberoemde Tuinroute en de wijnlanden van Stellenbosch. In Addo Elephant National Park kunt u een gamedrive maken op zoek naar onder andere olifanten en neushoorns.    Tijdens uw rondreis logeert u in mooie guest houses, sfeervolle lodges en goede comfortabele hotels. Private selfdriveU rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (exclusief). U kiest zelf uw categorie huurauto en kunt tijdens uw reis stoppen wanneer u wilt. Tijdens deze Ďprivť-rondreisí heeft FOX alle hotelovernachtingen en vluchten al voor u geregeld.

  • Prijs: 1665.00
  • Type: Rondreizen
15-daagse Individuele Rondreis Kaapstad & De West Kaap Met British Airways