Vakantie
Home - Lastminutes - Vliegtickets - Reizen - Vakantie - Thema's - Stedentrips - Wintersport - Reisorganisaties - Reisartikelen - Huurauto - Hotels - Linkpartners - Startpagina - Bookmark -

Canarische Eilanden - Puerto Del Carmen - Villas Alondra

<p>Onze tip voor genieters! Een heerlijke vakantie in uw eigen villa met zwembad.
</p>

  • Prijs: 719.00
  • Aantal dagen: 8
Canarische Eilanden - Puerto Del Carmen - Villas Alondra

19-daagse Individuele Rondreis Afwisselend Panama En Costa Rica Met Continental Airlines

Deze individuele reis neemt u mee naar de mooiste plekjes van Costa Rica en Panama. U komt op de route langs één van de meest indrukwekkende natuurgebieden van Costa Rica, Tortuguero. U reist langs de Caribische kust naar Panama, waar u verblijft op de eilandengroep van Bocas del Toro, welke wordt omgeven door een kristalheldere zee.Vervolgens vliegt u naar Panama City. Deze unieke stad kent een mengeling van moderne en koloniale invloeden. Tijdens de stadstour bezoekt u de enorme sluizen van het Panama kanaal. Na een comfortabele vlucht komt u aan in het landelijk gelegen Boquete, omringd door koffieplantages en indrukwekkende nevelwouden. Na de grens met Costa Rica sluit u uw reis af in Dominical, gelegen aan de Atlantische kust met zijn verlaten en natuurlijke stranden. Een zeer afwisselende rondreis vol mooie ervaringen. U verblijft in accommodaties van goede kwaliteit.Het vervoer tijdens deze reis bestaat deels uit privé transfers, en deels uit transfers in seat-in coaches, waarbij u met een internationaal gezelschap samenreist.

  • Prijs: 2329.00
  • Type: Rondreizen
19-daagse Individuele Rondreis Afwisselend Panama En Costa Rica Met Continental Airlines

11-daagse Combireis Idyllische Stranden Van Panama

Tijdens deze reis naar Panama ontdekt u de mooiste plekjes van deze toeristische bestemming in opkomst. Geniet van een mix van cultuur, natuur en strand. U vliegt met KLM comfortabel non-stop naar Panama City, een unieke stad met een mengeling van moderne en koloniale invloeden. U verblijft op een bijzondere plek in het Soberanía National Park, een junglegebied vlakbij Panama City, en u bezoekt Panama City tijdens een stadstour. Optioneel kunt u ook een excursie naar het Panama kanaal met zijn indrukwekkende geschiedenis boeken. U kunt hier natuurlijk allerhande activiteiten ondernemen zoals wandelen over hangbruggen, een canopy-tour of vogels spotten met een gids. Na vier dagen middenin de natuur vliegt u naar Isla Contadora, onderdeel van de tropische eilandenarchipel las Perlas in de Golf van Panama. U verblijft hier in een eenvoudig hotel midden op het eiland maar de idyllische omgeving maakt dat ruimschoots goed! Er zijn hier zeven verschillende baaitjes met prachtige strandjes, die zich allemaal op loopafstand bevinden. Uw hotel beschikt niet over een zwembad, maar u mag dat van een nabijgelegen hotel gebruiken. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van zon, zee en strand. Na nog een laatste nacht in de fascinerende hoofdstad doorgebracht te hebben, vliegt u weer terug naar Amsterdam met onvergetelijke herinneringen.

  • Prijs: 1619.00
  • Type: Strandvakanties
11-daagse Combireis Idyllische Stranden Van Panama